Sedan sist!

Det händer mycket på en trädgårdssäsong!

Sedan tulpanblomningen i maj har det rullat på i det gröna. Nu är det dags att tänka på vårrabatterna igen. Här kommer lite bilder, då vi i år fick möjlighet att frossa i lökar i träddungen! Jag börjar där, såhär när butikerna svämmar över i härliga vårblommande lökar.

I en träddunge där allt annat är vilt, gör sig tulpanerna bäst.

På avstånd kunde man inte ana färgprakten i den vårgröna trädsamlingen.

Men bara en liten bit in kom gläntan med färgsprakande piontulpaner.

Den gamla rostiga kultivatorn såg ut som att den hade harvat fram en rad av röda tulpaner.

En bänk omgiven av hyacinter.

Blandade påsar gav fyrverkerikänsla.

Nu är det dags igen att planera och frossa i det som ska bli vårens rabatter. Det märkliga är att dessa lökarna satte vi sista helgen i januari och första i februari. Bilderna är från mitten av maj. Så man kan man med säkerhet säga att bara det går att komma i jorden, så vill lökarna det!

Gröna kramar från Inka

2 reaktioner till “Sedan sist!”

    1. Hey René! Yes we sow the articel in Härrydaposten, it was good. The bulb is going slowly but surely forward. Whe just got an horsetrailer, we are going to paint it like the blue caravan! And then we drive around and sale the bulbs. People ask for that. Have an nice day from Inka and Per

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *