Nu längtar vi!

Nu är det längtan i luften! Jo jag vet, det är bara februari men det är gott att titta tillbaka till den varma årstiden. I vår egen trädgård (ja, vi har en älskad sådan) ser man till att alltid ha jord under naglarna.

Jag är en nyfiken person som tycker om att se vad som finns bakom det som fångar blicken. Här är det ljuset, där förväntar man naturligtvis sig något. Ingången till vår trädgård mellan vår och sommar.

En bit in i trädgården har vi dammen. Den är alltid till glädje för den nyfikne. Blommar näckrosorna? Har fiskarna fått fler yngel? Är möjan på gång, med sina vitsippsliknande flytande blommor? Behöver sumpsekvojan större kruka i år?

Såg man genom häcken sommaren som gick, blev man lyrisk! För första gången på 34 år var inte åkern odlad. Då passade dessa tusentals kornvallmo på att visa sig från sin allra bästa sida. Det såg ut som något från Trollkarlen från Oz! Hur blir det i år?

Det är gott att längta!

Kramar från Inka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *