Gröna minnen i November.

1818g

 

 

 

 

 

Så här i novembermörkrets kyla är det gott att ha varma goa bilder att värma sig med. Stranden som syns genom växtligheten. Tukaner som landade i det alldeles för lilla trädet som vajade en stund innan det hämtat sig från fåglarnas tyngd.

18l18m

En alldeles fantastisk orkidéodling både i kruka och på stam, under bar himmel. Det är i det närmsta overkligt för oss nordbor som går från blomsteraffären med dem väl inslagna i kylan.

18r

Minnet av den folktomma golfbanan. När vi undrade var alla golfare var, fick vi till svar att det bor en varan i lotusdammen som springer ut och hämtar golfbollarna efter hand som de slår ut. Den tror att det är deras ägg.  Nu får det vara slutdrömt för idag och istället återgå till stundande adventsbestyr. Det är inte utan att veckans Mitt i naturen och sökandet av Sumatranoshörningen gav ju naturligtvis återigen en nostalgitripp bland bilderna från Borneo och dess försvinnande regnskogar.

Gröna kramar från Inka

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *